Sider

søndag 28. juni 2009

Godt og varmt og snarrådige "tanter" i barnehagenNå var det jammen godt å sette seg ned ikjelleren, jeg laster inn bilder fra Skankehelga, samt Jonsok og bilder fra helga.
Vi blir ordentlig slått ut i denne varmen, og særlig Signe sliter med den, enda hun kan gå i bassenget når hun måtte ønske det, men det hjelper ikke, hun er ganske sutrete og klengete på meg.
Vi er blitt veldig påpasselige med å kjøle henne ned og fore på med masse drikke. Hun var antagelig ganske nært ett heteslag i barnehagen på fredag.
Jenta nekter plent å bruke noe på hodet så det var ikke med(og selv om vi har kjøpt nytt nå drar hun det av nesten med engang det kommer på)
Da Espen skulle hente henne kunne de fortelle at hun plutselig stod og svaiet i sandkassa, sutret og reagerte ikke i det hele tatt da de snakket til henne, gudskejlov reagerte de lynraskt, trev ho med seg inn fikk vann i hodet hennes og gitt henne masse drikke så pigget hun til igjen.
Espen fortalte dette når han kom hjem, men han husket jo ikke hvem det var som hadde gjort det, det var henne henne henne ja hun med lyst hår.... Ja noen er utelukket da... Hvertfall Mona og Norunn, og selvfølgelig Stein som ikke er henne, men han.... Men uansett... Takk for snarrådighet og rask reaksjon fra dere.

Nå tror jeg Sigrid begynner å lengte hjem, hun ringer ganske ofte, ja idag har hun bare ringt to ganger hjem, men i morgen skal vi møte henne på flyplassen, da skal lille jenta min ta fly alene hjem....

Idag har vi vært å badet i Davik, Signe og Espen dissekerte ett hjerteskjell. Vi var mest på grunna og der var det veldig varmt


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar