Sider

mandag 27. april 2009

Pappaen min

Tida går så utrolig fort. Helga gikk unna som bare det, såpass at jeg nesten ikke ghusker hvordan vi brukte lørdagen. Det var halvveis fri, Espen solgte tulipaner for Lions og etter det var Sigrid hos Amalie, helt frem til barnetv, og Espen var på operaåpning. Offisiell åpning av norges andre operabygg, nemlig i Eid. Han var blant inviterte i kraft av kultursjef i nabokommunen.
Jeg fikk scrappet litt på kvelden.
Søndag var vi på sesongens siste søndagsskole, og De store med Sigrid fikk se og være i toppen av klokketårnet, de var på galleriet, så orgelet og fikk være på prekestolen.
Etter middag kom Amalie hit og vi var alle sammen på kvelden hos Trude og Inge på kaffe og kaker. Det ble litt scrapping også i går kveld.
Idag har Signe brukt sin livsoppgave til full nytte, nemlig prøve å drive sin mor til vanvidd, og hun har til tider klart det.
Best var hun med Espen mens Sigrid var hos Camilla, Eskild og Brian, da kom hun kjempestolt med passet hans, pappaen min ropte hun.... Og hun hadde tegnet på halvparten av sidene i passet... og Espen som reiser til Island om en uke....
I morgen skal Sigrid være med Marius hjem etter barnehagen og vi tre nadre skal på bytiur, til Førde. Må jo få brukt alle pengene vi har....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar