Sider

torsdag 28. januar 2016

Å leve med fibromyalgi

Det har blitt få innlegg i det siste, men akkurat nå sliter fibromyalgien mye med skrotten.
Åssen kan jeg være sliten er det mulig du tenker..... jo det er lett som en plett. Skaff deg FM(fibromyalgi) så gjør den resten.Den fikser det meste, kraftig influensasmerter 24/7, hodepine fra helvete, stive og ømme muskler, trøtthet, utmattelse, fibrotåke, dårlig hukommelse, let etter ord, sov dårlig. Jepp ikke vanskelig å bli sliten da.... sleng på slitasje i ryggen og i nakken, kronisk hælbetnnelse. You have my day.

Jeg bytter gjerne når som helst. Jeg synes nemlig ikke det er så kejkt å være hjemme med lav utbetaling, jeg er ikke fan av å bare være hjemme, ikke ha noen å prate med, ikke ha noe å prate om, bli sengeliggende fordi jeg har vært med på noe som er kjekt, være på kino, være i selskap, handle, gjøre rent. Jeg må betale for det med renter.....
Jeg skulle gjerne hatt en jobb å gå til, ei helse som klarer å la meg jobbe, men slik det er nå finnes det ikke slike jobber.
Jeg ler når jeg leser at arbeidsministeren og nav sier de vil gjøre det lettere for oss som uføre å jobbe. Det skal bli lettere å tjene litt ved siden av.... Supert, kjør på....... men da bør de høye herrer finne en jobb og arbeidsgiver som: vil ha ustabil arbeidskraft, kommer hun idag eller ikke? hvor lenge blir hun idag? 1 time eller hele dagen? Finne en arbeidsgiver hvor jeg kan legge meg ned når kroppen hyler, når smertene river, en arbeidsgiver som er tålmodig nok til å forklare ting man ganger fordi jeg glemmer oftere og oftere, en arbeidsgiver som lar oss komme å jobbe når vi makter og klarer og som ikke stiller spørsmål.
Ja den dagen de finner slike arbeidsgivere, da er de gode, ikke engang nav finner slike jobber....

På facebooksiden min deler jeg til tider bilder i forhold til sykdommen min, det er nok mange som ikke setter pris på det, men det er viktig at samfunnet får se hvordan det føles med en slik sykdom, for meg er det viktig å bli tatt på alvor. Derfor deler jeg disse bildene, for at folk skal få ett innblikk i hvordan sykdommen arter seg....Jeg synes selv disse bildene er vonde å se og mange ganger tenker jeg det er litt for drøyt å dele, men gjør det alikevel..... det er jo slik dagene mine er......
Alle bildene har jeg funnet på en engelsk språklig facebookside om fibromyalgi.
Jeg har ikke lagt til tekst til bildene, de taler for seg selv

2 kommentarer:

  1. Flott at du deler - kanskje noen forstår bedre. Masse styrkeklemma nordfra. Lene Sofie

    SvarSlett