Sider

fredag 8. juni 2012

Bomkjøp og knallkjøp

Noen ganger ser man ting man virkelig tenker Oi....den vil jeg ha så kjøper man det. For eksempel fotbadet jeg kjøpte for ett par år siden å som er blitt brukt ett par ganger, egentlig ikke mitt beste kjøp.Andre ganger ser man noe å tenker OI...... den hadde vært artig å ha, men så venter man eller tenker at det er sikkert ikke noe vits i å kjøpe det.

Busserull er en slik ting for meg. Første gang på Lom i 1996 så jeg en busserull i min størrelse, jeg tenkte at det er ikke noe så jeg lot være å kjøpe den. Dagen etter var butikken stengt. Året etter hadde de ikke å jeg angrer fortsatt på at jeg ikke kjøpte den da jeg så den for første gang.


Noen ganger ser man en ting å tenker Oi, den vil jeg IKKE ha, dermed kjøper man ikke det. Å man angrer i etterkant.

Noen ganger ser man en ting å tenker OI, det skal jeg ikke ha. Å man lar vær å kjøpe det, å man angrer aldri på det valget.


Som dette smykkesettet. Hos Labasilicagalleria hadde de laget kjede og øredobber av badeender. Det SKAL jeg ALDRI ha. De hadde masse annet rart og noe flott. Noe måtte du være super tøff og super selvtillit for å bruke men bade ender rundt halsen.....eh......nei.....

Noen ganger tenker man OI det var en lekker ting, man kjøper det og angrer aldri.

Første året i Kroatia siklet jeg veldig på disse øredobbene, men kjøpte de ikke. Angret flere ganger å i fjor med jentene på slep tauet vi inn i en flott gullsmed butikk i badebyen Opatija. Nå er disse i mitt eie, å jeg har ikke angret ett sekund.

Jeg har nå lært særlig på ferie, ser jeg noe jeg liker KJØP DET. Særlig hvis man tenker masse på det i butikken. Det gjorde jeg nå sist i Barcelona, kjøpte både kjede og lommebok og har ikke angret ett sekund.Har du gjort noen bomkjøp? Noen knallkjøp? Noe du har angret/ikke angret på?Legg gjerne igjen en liten kommentar

1 kommentar:

  1. Spennende innlegg! Jeg hadde nok heller ikke gått med badeand kjede nei, men smykkene du kjøpte var nydelige. Jeg var i Nice med bestevenninnen min Hildegunn sommeren vi ble 18 og prøvde en kort, hvit kjole dekket av frynser -Abba style på Galleries Lafayette. Den var på salg, så kostet 500 kroner, men jeg slo det fra meg fordi jeg tenkte at jeg aldri ville få muligheten til å gå med noe sånt. På Backyard i Drammen gikk det mest i jeans og partytopp. Siden har jeg angret angret angret som en hund. Men i fjor sommer -12 år etter- fikk de inn en helt lik kjole på H&M og jeg fant den på salg til 200 kroner i Larvik. Fest! Hadde den senest på meg på et utdrikningslag for en måned siden og den var akkurat så gøy å danse med som jeg trodde da jeg var 18 :-)

    SvarSlett