Sider

torsdag 26. mai 2011

Takk til Bjørg og Kåre på Svelgen skule

Igår hadde jeg eksamen i Pedagogisk assistent. I regnværet stilte jeg frisk og opplagt opp ved Svelgen skule... Av en eller annen grunn slapp jeg å vise legimitasjon gitt. Lurer på om det kan være fordi dette er ett litt mindre sted en feks Drammen? Det har jo litt sikkert også en innvirkning at både kontordama, Bjørg og rektor Kåre vet hvem jeg er også.
Vel jeg fikk sitte på ett arbeidsrom og løse oppgaven. Noe som gikk ganske så bra følte jeg selv. Ble ferdig med alt jeg hadde tenkt, tross endel pauser. Det blir noen av det når jeg ikke klarte å sitte mer enn ca 30 min av gangen..... Opp å gå, opp å stå, gå på do, strekk på ryggen. Hent litt kaffe, hent litt kakao.  Å her kommer den store takken. Takk til Bjørg å Kåre som fyllte på koppen med kaffe til tider, takk for tilbudet om å hente det jeg trengte å drikke på personalrommet. Takk for at dere kom med ferdig oppskåret frukt til meg. Dere gjorde det atskillige enklere å takle eksamenspresset. Det er ikke deres skyld at kroppen gikk i streik etterpå.

Da eksamen var vel ferdig fikk jeg vel det endelige beviset på at kroppen og jeg ikke er på samme planet for tida. Vi spsite middag og jeg var nødt for å legge meg. Klarte ikke sitte, klarte omtrent ikke gå. Tankene løp i alle retninger å da jeg skulle prate glemte jeg ting, skrive så ble ikke orda rette, alt gikk i ball å byttet plass. Tilslutt spvnet jeg å sov nesten til leggetid. Da var jeg fortsatt trørr, men med verk i kroppen, smerter i bena og ikke minst ryggen tok det tid før jeg sovnet. I dag blir det å ta det med ro. Helt med ro å få kroppen til å hente seg inn mens barna er på skole å barnehage. Kaffen i dag tidlig ble inntatt stående,men jeg har som mål å sitte å spise middag og innen i morgen skal jeg ha laget to konfirmasjonskort til.

2 kommentarer:

  1. Hørtes ut som en fin eksamen! Bare synd du ble så dårlig etterpå. God bedring, og ta godt vare på deg selv! Klem

    SvarSlett
  2. Gratulerer med vel overstått eksamen.

    Anita HC

    SvarSlett