Sider

fredag 30. april 2010

Lag noe med bølgepapp

Ukas utfordring fra Kreativhobby var å bruke bølgepapp

Her er mitt bidrag:



Jeg har brukt brun kartong fra ladybug. Hvit bølgepapp som jeg har brukt brick glimmer mist på.
Mønsterarket er ett tosidig ark fra kaisercraft.
Blingen er en del av bling fra prima. Blomstene er fra ladybug men en knichram i.
Har stemplet med stempel fra kreativhobby og farget med promarker

tirsdag 20. april 2010

Ny utfordring

Nok engang er det utfordring hos Kreativ hobby og denne gangen er stikkordet sterke farger.

Jeg har laget dette

mandag 19. april 2010

Øl og rekesalat

Signe er igjen i barnehagen idag, noe som ikke gikk smertefritt etter en uke hjemme med full merksemd frå oss trre andre. Men men, det blir kort veke for henne da vi på onsdag skal besøke først mormor og deretter skal jentene ha jentehelg med farmor.

Igår var hun mest alene med oss siden Sigrid var veldig travel, først var det dansekurs og deretter vennegruppe hjemme hos Miriam, men heldigvis hadde hun litt tid å spille data med lillesøster.
Under middagen prøvde Signe å finne mange unnskyldninger for ikke å ete, men den beste var nok at hun hadde fått en gaffel som ikke virket.
Så om noen skulle være hos oss for å spise, vi har visstnok gafler som ikke virker. Så er dere advart.
Dessuten snapper hun opp det meste, for eksempel at vi har sunget: pølse, gi meg pølse og rekesalat....
Når far da i tilleg har funnet klipp med ølreklame på you tube med 17 år gamle Wenche Foss som synger om manna fra egyptens land og stort fokus på denne drikken brygget på homle, og vi sang på Jokke og valentinerene om i kjøleskapet hjemme er det øl, øl,øl,øl.....osb....
Da klarte hun å lage sin egen versjon. "Gi meg øl å rekesalat...."
Med ei aktiv jente på 3 og enda mer aktiv på 6 og meget taleføre, kan man få det meste i retur, og latteren sitter til tider ganske løst hos oss.

Idag har jeg farget litt trykk, og laget en LO, så får jeg se om det kommer ut her etterpå, det kan nok hende men først skal jeg nyte den siste halve timen med fred og ro før oskereia kjem heim og Signemora skal hentes i barnehagen.

søndag 18. april 2010

Pastell utfordring fra Kreativ Hobby

Kreativ Hobby har i sin blogg utfordringer og denne utfordring var å bruke minst tre pastell farger og minst ett stempel fra Kreativ Hobby.

Her er mitt bidrag



Jeg har brukt brun kartong fra ladybug og tre resteark, det ene er fra panduro. Jeg har brukt ett oldis stempel fra Kreativ Hobby samt tekst stempel derfra.

fredag 16. april 2010

Samfunnet står på stedet hvil

Så skjer det masse igjen, og viser hvor sårbart samfunnet vårt er blitt.
Fra Island kommer det aske og stopper all flytrafikk i Norge, og store deler av Europa. Norske medier skirver mest om hvor ille dette er for norsk flytrafikk, og om han stakars bonden som er halvt norsk, elelr har fire norske kuer.... Men de skriver og forteller oss fint lite om de som bor på Isalnd, og hva dette betyr for dem. Og hva det vil bety for island i tida fremover.

Jaja, imens går livet sin vante gang så godt det lar seg gjøres. Jeg er hvertfall glad jeg kom meg hjem fra Oslo før det braket løs på sagaøya.

Jeg hadde en super tur og i Drammen møtte jeg lillebror:) han hadde laget sushi og det var første gang jeg smakte det, og det frister til gejntagelse, mulligens til neste oslotur, som ikke er lant unna.
Litt utpå søndag kveld fikk jeg etter uten store overtalelser med meg bror til Snappys. Alene i byen kan man da unngå å spise bab(kebab) fra Snasppys da?
Svaret er nei, verdens beste bab finnes på Snappys, bare spør de kara som ett par ganger i året kjører fra Bergen til Drammen, kjøper en bab de spiser der og en til å ta med så setter de seg i bilen og kjører tilbake til Bergen, det kaller jeg ivrig.

Mandag våknet vi til knall vær og jeg fikk meg en tur i Drammen og tok noen få bilder, både fra bror sin flotte terrasse og noen fine bilder av Ypsilon. Fikk handlet litt men ikke minst, prøvd nye briller uten mann og barn som venter. Nå er jeg utrustet med nummer på innfatningen og klar for å kontakte brilleland.
Jeg fant nsb og utrolig nok kom toget som det skulle og jeg ble fraktet til Tigerstaden. Oslo here i come.
Hadde god tid i Oslo og rakk både å kjøpe spinningsko, samt noe scrappesaker. Fikk prøvd ett spisested, kaffekopp og besøke FREIA butikken, himmelrike for en sjokoholiker som meg.
Middagen på inntatt på stortinget i lag med de andre i styret for Skankeforeningen. Vi ble da eninge om noe og har litt å jobbe med i tida fremover også. Godt møte godt jobba og nok engang var toget i rute tilbake til Drammen.

Tirsdag var det igjen tid for å fly og skrekk å gru, jeg hater det derre der, emn må man så må man. Jeg rakk en liten tid for meg selv på amfi før mann og barn kom og det ble middag på Kandis(der har de verdens beste burger med løkringer)
Signe ser ikke ut pga de berømte vannkoppene, men er atskillig bedre nå og allle er tørre. Slik sett kunne hun vært i barnehagen idag, men hun blir fort sliten, og har endel sår etter koppene, hun får noen dager ekstra hjemme nå med helga og hun gleder seg masse til etterpå, da kommer Thirza på besøk.

lørdag 10. april 2010

Vannkopper i hus

Det er lørdag, Sigrid er i bursdag, signe bader og Espen handler.
Jeg sitter nå her og skal snart henge opp ei vask med klær for å få den deilige vårlukta(og pollen) inn i klærne, mens jeg forbereder meg til Oslo/Drammenstur i morgen ettermiddag.
To netter uten mann og barn.
Gleder meg til å være sammen med lilebror, det skal bli gøy. Mandag er planen å gå en tur med kamera langs elva i byen og kanskje få noen gode blinkskudd å scrappe når jeg kommer hjem.

Espen skal styre heimen alene med barna og må være hjemme fra jobb, siden lille signe mor har fått vann kopper

onsdag 7. april 2010

Skisse #54 hos Skissedilla

Hos Skissedilla fant jeg denne skissen





Og her er mitt bidarg til den



Hvor arket er fra vet jeg ikke, men bildet er av to nonner, tatt utenfor Peterskirken. Jeg har redigert ett bilde av Peterskirken i elements og brukt det som bakgrunn.
I tillegg har jeg brukt en billett fra vatikanmuseet og bokstaver fra Europris


Utfordring fra Sukkersøtt

Jeg har kikket litt etter utfordringer de siste dagene og idag kom jeg over denne skissen



Skissen fant jeg på utfordringsbloggen Sukkersøtt

og her er min løsning på skissa

søndag 4. april 2010

skisseutfordring fra kreativ hobby

Kreativ hobby hadde denne uka denne skissen som skulle løses



Den kunne brukes også på esker men ett stempel fra kreativ hobby skulle være godt synlig, og her er mitt resultat, en scrappet eske til melkehjerter, men tekst stempel fra kreativ hobby

award



Jeg fikk denne bloggen fra Inger

Det følger noen regler med denne og de er som følgende :

1. Legg ut awarden
2.Gi den til 12 personer
3.Link til de du gir den til
4.Fortell det til de som får den
5. Fortell hvem du har fått den av