Sider

fredag 16. april 2010

Samfunnet står på stedet hvil

Så skjer det masse igjen, og viser hvor sårbart samfunnet vårt er blitt.
Fra Island kommer det aske og stopper all flytrafikk i Norge, og store deler av Europa. Norske medier skirver mest om hvor ille dette er for norsk flytrafikk, og om han stakars bonden som er halvt norsk, elelr har fire norske kuer.... Men de skriver og forteller oss fint lite om de som bor på Isalnd, og hva dette betyr for dem. Og hva det vil bety for island i tida fremover.

Jaja, imens går livet sin vante gang så godt det lar seg gjøres. Jeg er hvertfall glad jeg kom meg hjem fra Oslo før det braket løs på sagaøya.

Jeg hadde en super tur og i Drammen møtte jeg lillebror:) han hadde laget sushi og det var første gang jeg smakte det, og det frister til gejntagelse, mulligens til neste oslotur, som ikke er lant unna.
Litt utpå søndag kveld fikk jeg etter uten store overtalelser med meg bror til Snappys. Alene i byen kan man da unngå å spise bab(kebab) fra Snasppys da?
Svaret er nei, verdens beste bab finnes på Snappys, bare spør de kara som ett par ganger i året kjører fra Bergen til Drammen, kjøper en bab de spiser der og en til å ta med så setter de seg i bilen og kjører tilbake til Bergen, det kaller jeg ivrig.

Mandag våknet vi til knall vær og jeg fikk meg en tur i Drammen og tok noen få bilder, både fra bror sin flotte terrasse og noen fine bilder av Ypsilon. Fikk handlet litt men ikke minst, prøvd nye briller uten mann og barn som venter. Nå er jeg utrustet med nummer på innfatningen og klar for å kontakte brilleland.
Jeg fant nsb og utrolig nok kom toget som det skulle og jeg ble fraktet til Tigerstaden. Oslo here i come.
Hadde god tid i Oslo og rakk både å kjøpe spinningsko, samt noe scrappesaker. Fikk prøvd ett spisested, kaffekopp og besøke FREIA butikken, himmelrike for en sjokoholiker som meg.
Middagen på inntatt på stortinget i lag med de andre i styret for Skankeforeningen. Vi ble da eninge om noe og har litt å jobbe med i tida fremover også. Godt møte godt jobba og nok engang var toget i rute tilbake til Drammen.

Tirsdag var det igjen tid for å fly og skrekk å gru, jeg hater det derre der, emn må man så må man. Jeg rakk en liten tid for meg selv på amfi før mann og barn kom og det ble middag på Kandis(der har de verdens beste burger med løkringer)
Signe ser ikke ut pga de berømte vannkoppene, men er atskillig bedre nå og allle er tørre. Slik sett kunne hun vært i barnehagen idag, men hun blir fort sliten, og har endel sår etter koppene, hun får noen dager ekstra hjemme nå med helga og hun gleder seg masse til etterpå, da kommer Thirza på besøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar