Sider

søndag 3. januar 2010

Godt nytt årAller aller først vil jeg ønske alle sammen ett godt nytt år.
Deretter vil jeg takke for alle fine gaver vi alle fikk av familie og venner til jul, og monabeth: kaffen er straks tom ;)

Juleferien nærmer seg drastisk slutten og da kan det jo være kjekt å se litt tilbake på feiringen av 2009.....
Lørdag 21 desember vendte vi nesa østover til familiejul der. Det ble endel stopper og lite snø var det overalt, første skikkelige stopp var i Hokksund med middag før vi skulle bo på Gårdbo, og der ventet Vidar med kaffe, kake og varm leilghet, takk for det.

Det var litt snø i Drammen og det så ut til å ville holde seg litt. Dagene før jul ble brukt til å handle siste rest av julegaver, møte Mona Beth til middag i Oslo og selv om det tok laaaaaaaaaaaaaaaang tid å få maten sin på peppes ble vi da til sist mette også.
Julaften snødde det litt mer og det var kommet endel i Drammen. Vi dro til Tjøme for å feire kvelden hos mamma og Goffle.
Tilsted var også Kjell og min stoire lillebror og det var koselig. Etter den tradisjonelle julematen kom jommen nissen en tur også og det var ett berg med gaver.

Nissen på turSigne jublet da hun fikk lov å legge seg rett før åtte på kvelden, og Sigrid tuslet til sengs ved nitida.... Og her burde vi ant litt,ikke ville hun ha kake og hun tok bare to konfekt biter.... Mamma ble vekket ved ett tida på natta, da lå Sigird med oppkast.... ikke bare en men tre ganger om natta. Og vi, ja vi sov så søtt og godt vi atte.... Å du verden for det snødde første juledag, det kom mengder..... Store mengder.


Dagen før hjemreise fikk jentene sitt høydepunkt, tur til Ulf med kjøring av hundeslede(Sigrid kjørte alene) snøscooter, 6 hjuling og aking. Jepp det er kult å være liten hos Ulf.... og jepp...det er kult å være stor hos Ulf også....
Sigrid kjører slede med søster på

Da vi endelig kom hjem fikk vi litt sjokk.... vi måtte vasse med snø til knes for å komme inn til huset vårt, og snøen er her fortsatt ilag med kuldegradene.
Nyttårsaften var van Dijken her(Nancy og Johannes og barna) stlle og rolig var det også.....

Da er det nye året ignag og årets første blogginnlegg er her.....

2 kommentarer:

  1. Høres ut som dere hadde en koselig jule- og nyttårsfeiring:)
    Ha en flott dag!

    SvarSlett
  2. høres ut som ei skikkelig trivelig jul :0)

    SvarSlett