Sider

mandag 14. september 2009

Sur melk- blid melk
Dette har vært en uke med mye aktivitet, uten at det på en måte har skjedd så veldig masse også....
I helga hadde vi på lørdag den store bake dagen. Sigrid bakte gulrot scones og jeg bakte banan kake og sjokolade pai, som forresten ble bare litt godt....
Søndag hadde vi endelig fint vær, selv om den gule kula på himmelen var litt fremmed for oss her i det ville vesten, men den er nå der da.... Også idag gitt.
Søndag pakket vi sekken med kaffe og saft på termos, kjeks og sjokolade, sitteplater og kamera. Siden det nå var fint vær skulle vi hvertfall nytje oss av det ute. Dessuten ønsket jeg meg litt røsslyng, og det fant vi....
Vi gikk inn til kraftverket på Indrehus og innerst der kosa vi oss noe veldig. Jentene drakk saft, kaffe spiste sjokolade og kosa seg.


Etter en stund starta de å leke, og fant jo selvfølgelig en bekk med litt rennende vann(foss) og der endte jo selvfølgelig de opp. Og ble nok en gang veeeldig våte.

I bilen på vei hjem fant vi ett sted med masse, veldig masse og store kantareller. Sigrid og jeg plukket 600 gram på ti minutter. Den største veide alene 42 gram:)

Vel hjemme slappet Sigrid av med film mens vi andre satt litt ute og lagde middag. En deilig treretters som inkluderte selvplukket kantarell :)Vi har også hatt endel ordspill og snakket om sur melk, hvorpå Signe sier hun ikke vil ha sur melk, men blid melk-

Idag skal jeg hente Sigrid på skolen og vi skal avsted å stemme. Vi har brukt helga på å prate om valget, fått brosyrer og ballonger av de som hadde stand. Og enkelt og greit, vi skal stemme på hvem som skal være sjef. Idag er sjefen over alle sjefer Jens, det er han som har de røde ballongene, Krf er de med gule ballonger og Liv Signe er hun med de grønne.

Erna har sikekrt blå ballong men om det er med eller uten hatt og nese, ja om så seier soga intet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar