Sider

lørdag 30. mai 2009

Dag fire lørdag og rockn roll

Så var fire dager at ende... I dag våknet jeg stille og rolig av at sola skinte, ikke inn på rommet da, siden vi er i en dal og her på hytta kommer sola senere, og godt er det, ikke har jeg den på kvelden inn på rommet heller. Da er det levelig til sengetid.
Det ble en stille og rolig frokost og jeg visste jeg hadd godt med tid, skulle ikke trene før 11.30.
Jeg fikk prate litt med Signe idag, og jepp, må jo innrømme at jeg savner den lille jenta mi... eller det lille trollet mitt, kan man jo også si, men det går seg jo til da.
Fant ut at jeg skulle benytte det fine været å gå en tur i området med kamera, og jeg er ganske fornøyd med flere av bildene jeg tok. Det er gøy med foto... å jeg ønsker meg ei bedre linse. Blir å spare litt til det, så får jeg nok råd i lpet av høsten.
Etter ei lita stund til fots kom jeg over en kar som slo graset med ljå, men fikk meg ikke til å ta bildet av han, men er han ute i morgen så gjer eg nok da....
Men blinkskudda lot ikke vente på seg, rett bortenfor, hos naboen til mann med ljåen var en far og sønn på vei ut med to to ukers gamle oksekalver, og de var ute for første gang. De bala godt med de for å få de opp på beite. FIkk tatt ett godt bilde av gamle far som drar i denne lille sorte okse kalven.

Det er utrolig flott natur her og turen tok lengre tid enn jeg hadde tenkt meg så jeg rakk bare inn etter badedrakta før det var trening. Ble ordentlig sliten, finske Sirrpa vet å slite ut noen skrotter i bassengent. Det er nok spising å vi rakk lunsjen også.
Satt ute litt i sola før middag og det var godt, snek mine bleke vinterføtter ned i fjorden og skrekk og gru... Jeg skal ikke bade i sjøen helt enda hvertfall.... De var ikke lenge nede i vatnet for å sei det slik:)))
Nå har det vært litt tv på hytta og jeg er klar for senga, eller, det var feil, jeg er i senga, er der det er best nett for dataen, så her ligger jeg å knatrer i vei, det jeg mente var at jeg snart var klar for å slokke lyset og for å sove. Klar for en ny strålende dag i morgen.
Ha en fortsatt god pinse til dere alle


2 kommentarer:

  1. Hei Christina.Det var noen flotte bilder du har tatt. Høres ut som et tettpakka opplegg,men det må vel til skal det være til noe hjelp. Fint at du trives,ha en fortsatt fin pinse.

    SvarSlett
  2. Hei Christina!
    Flotte bilder og flott natur! Godt å høre at du trives nå og at dagene flyr! Ha en fin dag i dag!

    SvarSlett