Sider

onsdag 30. oktober 2013

Siste rest av sommer?

Etter endel våte dager her i Svelgen, kunne jeg med glede våkne til sol, vindstille og god høst temperatur.
endelig en dag å la solen varme opp en sliten skrott, og da avtalen med nav var gjennomført kunne jeg kose meg litt i hagen.
Da jeg skulle henge ut klær måtte jeg konstantere at klesklypene ikke var der de skulle, men min søte lille 6 åring hadde gravd de ned i hagen. Alle klypene var ned i dette hullet, så klær blir tørket inne.

Derfor kunne jeg med god samvittighet og godt inspirert av Dagbladet sin fotoserie, kunne jeg kle meg godt, feste makrofilteret på kamera, lete opp motiver og feste de siste(?) sommerminner på minnekortet. Noen fine ble det og noen er jeg godt fornøyd med. Blanding av sol, duggdråper og flotte farger var gøy.







søndag 27. oktober 2013

Fribol Hostedrops

På nettsiden Like and Share kan man være med å teste nye produkter helt gratis. Jeg har vært med på dette en stund og det er superkjekt.

Nå sist fikk jeg tilsendt en pakke med  fribol hostedrops

Dette skirver de om priduktet

Et nytt Hoste/Hals drops med lakrissmak som lindrer effektivt i halsen ved forkjølelse og halsvondt.

Sukkerfrie Fribol Hoste/Hals Lakris er et helt nytt Hoste/Hals drops med lakrissmak som lindrer effektivt i halsen ved forkjølelse, og ellers ved halsvondt. Dropset gir også en frisk følelse i nese, dersom det tetter seg til. Dropsene inneholder gode råvarer som er kjent for sine forfriskende og lindrende egenskaper. Fribol Hoste/Hals dropsene er sukkerfrie, og skader derfor ikke tennene dersom man tar et drops etter tannpussen om kvelden.

Fribol Hoste/Hals dropsene kan spises av diabetikere, glutenintolerante, gravide og andre som ønsker et sunnere alternativ uten sukker. Innholder fiber og er søtet med sukralose. En boks inneholder 60 g.


Ingen her hos oss var forkjølet, men smake måtte vi uansett. Det var en god lakris smak med en kjølende effekt syntes jeg. Denne skal hvertfall prøves når vi er forkjøla. 
Barna kom stadig "hostende" inn å kikket langt på boksen, når man hoster må man ha lindrende drops fikk jeg vite. 
Dette er absolutt noe jeg kan anbefale pga veldig god smak. Om den lindrer hoste vet jeg ikke, men jeg vil heller bruke denne enn halslinser.

Vil du være med å teste produkter? Gå inn på linken under og meld deg på.

torsdag 24. oktober 2013

Innhentet av hverdagen

Hverdagen har brått innhentet oss igjen. Etter nesten to uker i Kroatia med familien er vi igjen på plass.
Nok engang er det jobb og skole. fritidsaktiviteter, legebesøk, sykehustime, møter og alt er på plass.
Skittentøyskurven er sjelden tom, sommerklær er pakket bort.

Men hva gjør vel det. Vi har hatt to uker som har gitt oss en ny stor koffert fylt med minner. Minner som er gode å ha fremover. Kofferten er fyllt med litt regn, masse sol, badeopplevelser, og mange bilder.
Nå starter bilderjobben for meg. Noe er alt slettet, mer skal slettes og noe skal ut her på bloggen.

I dag skal jeg hente meg inn etter ei uke med flere legebesøk og koordinering av ukens hendelser for store og små.
Hekletøyet er hentet frem og ting ferdigstilles til frøkna i huset skal på Halloweenfest på samfunnshuset i morgen.

Da vi var i Kroatia fikk jeg for første gang i mitt liv se sjøhester. Vi besøkte akvariet i Pula. Det var vel verdt inngangspengene. Vi har tidligere vært i to akvarium på Istria så for oss var voksne var det ikke høye forventninger. Men ganske raskt ble det glemt. Her var det stor plass, masse ulike fisker og dyr. Redningssenter for skilpadder og vi fikk se Molly som ble reddet i juni og nå var i ferd med å behandles og klargjøres for nytt liv i det fri.



Vi ble møtt med smil og dans kunne det se ut som

Denne skapningen var helt utrolig. Signe og jeg stod masse å bare så på de. For oss er det helt utrolig at disse spises enkelte steder i verden....

Små haier ble en hit hos store og små

Molly skal etterhvert ut i det fri igjen

Sjøhester hadde jeg aldri sett før. Fascinerende skapninger


tirsdag 1. oktober 2013

Fotolek

Den siste tiden har vi hatt helt supert vær her på Vestlandet. Oki, jeg vet ikke hvordan det er på hele vestlandet, men her i Svelgen har det vært supert. Mange fine kvelder som har gitt oss mange flotte solnedganger.

Når vi i tillegg fikk tatt bort noen trær som sperret for utsikten utover Nordgulen ble det ganske fri sikt ut mot Frøysjøen.....
Igår kunne jeg leke meg litt med kamera og jentene ville for engangs skyld være modeller