Sider

onsdag 16. mars 2011

Pilates igår og vondt idag

Å du hildrande du...... idag er denne kroppen helt ødelagt. Jeg trena pilates igår å måtte jo gjøre alle øvelsene(siden jeg var treneren) MEN gjorde bare halvparten av øvelsene. Har ikke vært på pilates siden i høst.... Og det merkes. Kjenner jo noen muskler i magen, og det er bra asså..... Det som ikke er bra er at jeg ligger her å kjeder meg og blir nok liggende i dag. Kroppen å jeg er ikke bestiser idag. Vondt, vondt og litt mere vondt kan jeg jo si. Det som blir spennende er å se hvor lang tid det tar å normalisere skrotten på nytt. Da vil jeg få ett tegn på hvordan lavkarbo funker for meg etter 5 snart 6 fullverdige uker på lavkarbo.
Slik tingene er idag så er heller ikke hjernen med, dermed blir det heller ikke noe særlig lesing på meg, selv om jeg burde.

Men selv om kroppen ikke er helt med så er det godt og oppmuntrende med en liten sacco sekk sovende pelsdott da.
Vi trener litt hver dag og det å gå i bånd begynner å gå greiere.... Sitt er ganske godt inne, bli er ganske godt inne og skiting har ikke vært inne men ute de siste tre dagene. Jippi.


Ellers er det godt å kikke på bilder av min lille, nei store 4 åring

mandag 14. mars 2011

I have a dream

I have a dream......... Jeg har alltid vært veldig begeistret for den norske gründer bedriften Moods of Norway, ja selv før de ble veldig store likte jeg disse produktene..... Bruken av norske elementer, elg, tragtor, rosemaling og vafler.
Noe av det som imponerer meg er hvor de har lagt butikkene sien, jada, de har i USA, de har i Oslo, Trondheim, men de har også på små steder, nylig åpnet de butikk på Røros(enda en grunn for å dra på røros) men de har også lagt butikk på det pittelille stedet Flø i Ulsteinvik, og der er det ikke akkurat masse butikker, men den verdenskjente designer bedriften Moods.... ja de holder til der..... og selvfølgelig har de butikk i Stryn, heimstaden for gutta, hvertfall Simen Staalnacke.

Rett etter vi flyttet opp hit hadde banken her i bygda 8. mars arrangement for damene i bygda. De var mat, foredrag og moteoppvisning, og her ble jeg enda mere begeistret for Moods. Gründermamma Henny Staalnacke hadde foredrag om gründerbedrift og om Moods hvordan man kan lykkes på små steder. Da hun her fortalte at gutta nylig hadde lansert en brillekolleksjon var da jeg tenkte: I have a dream..... Jeg ville ha briller med rosemaling, elg og traktor(kanskje ikke alt i ett.....) Moteoppvisningen var de ansatte i banken (helt normale damer i normale størrelser) som viste frem klær fra Moods...... Jeg var frelst og drømmen var briller og klær fra Moods...... Og drømmen om elg, rosemaling og traktor lever videre hos meg.....

Tilbake til nåtid...... For ett par uker siden fant jeg ut at NÅ MÅ jeg ha nye briller...... de gamle var fra 2003 og glassene var riktig så krakelerte....... Så ut som om jeg hadde stekt bacon i 14 dager uten i det hele tatt å gidde vaske de. Det var faktisk så ille at optikeren ikke klarte å måle styrken på glassene i de. Jeg Prøvde først ett par som jeg likte veldig godt i en dyp lilla tone, de var LEKRE, prøvde flere innfatninger men kom stadig tilbake til de første, da jeg hadde bestemt meg for at disse lilla skal jeg ha, nå gidder jeg ikke prøve flere, kom brilleland damen med ett par til som var i samme lilla tone, en anelse lysere og en anelse buet linje i nedkant. Litt bredere stenger..... jeg prøvde de, prøvde par en igjen, par to, par en, par to og innså at dette ikke var det letteste valget alikevel....... Jeg ble veldig usikker men etter maaaaange runder prøving(sikkert ett helt kapittel i Donald Pocket om du spør sigridmora) begynte jeg å tenke mer på par to...... Brilleland damen mente også etterhvert at par to antagelig var litt bedre på meg og ville kanskje passe bedre med mine colabunn glass enn par en..... Skulle til å prøve par en på nytt og tok av meg par to..... da så jeg....... I have a dream...... stengene var ROSEMALTE. Da var det ikke behov for mere. I take this.... I had a dream......
Nå er jeg den lykkelige eier av lilla farget briller med innfrest rosemaling, ordtak og traktor på. Jeg er den lykkelige innehaver av ett svart brilleetuis med turkis traktor og ett pusseskinn formet som vaffel med vaffeloppskrift på..... Men drømmen lever fortsatt videre...... Jeg har ikke klær fra Moods, mye vil ha mer og jeg vil ha mer Moods...... Det kan jo hende, jeg har hørt noen rykter om at de til tider i den store feta staden Stryn har lagerutsalg, så dette skal sjekkes opp.... jeg vil ha mer, elg,rosemaling og traktor

fredag 4. mars 2011

Velkommen Balder

Så er vi begynt på mars måned, og her har den startet med vind og regn, men dog er vi fri for snø og snøklokkene titter frem, det er deilig, ikke er det ille kaldt heller.
Siden sist er familien vår utvidet med ett medlem, lille Balder, han ble født 1.1.11 og er en sjarmerende liten klump som skiter inne når han føler for, biter på det meste men har droppet å bite på skoa etter å bli tatt i nakkeskinnet mer enn en gang.