Sider

torsdag 28. november 2013

Noisy winter

Gjennom produkt teste siden Liken share får jeg stadig tilbud om å teste likt og ulikt. For en liten stund siden kunne jeg teste ett av Tines nye produkter, Noisy winter. Uten å ane noe om dette tenkte jeg det er jo ikke skadelig å takket ja.
Det tikket inn en sms med "hentelapp" hos en Narvesen.
Det var godt at dette falt sammen med vår årlige høst tur til Lom. Da må vi passere Stryn og i Stryn er det en Narvesen, så på hjemveien passet det med å veksle inn til dette produktet.

Jeg visste nå at dette var juice med kullsyre..... Den første slurken var rar.... jeg tenkte juice, men så var det tilsatt kullsyre og ikke sukker. Dermed ble det litt feil smak, men så la man bort tanken på både juice og brus. Da ble det veldig godt.
Noisy winter smakte utrolig godt og når man først hadde svelget kom det en herlig ettersmak som pirret smaksløkene, så man bare ville ha en slurk til og en slurk til.
Hos oss likte alle 4 denne drikken. Er du på jakt etter ett sunnere alternativ enn brus, men føler du trenger kullsyre og ikke liker farris? Ja da bør du prøve denne








Tine skriver selv om dettet produktet:
Noisy Winter er en brusende drikk kun basert på naturlig juice og kullsyrevann. 

Noisy Winter inneholder 62% naturlig fruktjuice og har verken tilsatt sukker eller kunstige smakstilsetninger. Noisy kan også inngå som 1 av 5 om dagen, og passer for alle som er opptatt av å leve sunt og naturlig uten å gi slipp på smak og nytelse. Noisy Winter inneholder drue, eple og bringebær, og er et godt alternativ til julebrus.

I Noisy serien har Tine også eple, sitron og appelsin. Vil du lese mer om de? Gjør det HER  Eller enda bedre, kjøp å test.

Vil du være med å teste produkter..... gjør det her:

onsdag 27. november 2013

Grå lue

Akkurat nå er jeg inne i en periode som ikke akkurat kan sies å være en god periode. Mye av dagen går med på å sove og hvile. Blogging er ikke det som står høyest på lista over ting som skal gjøres, men nå kommer ett innlegg da.

Dager som idag kan bli ganske koselig, ute uler vinden, det regner og er veldig grått, i koppen har jeg deilig peppermynte te fra Aukrust gard på Lom, på heklekroken har jeg ett sjal. Det er godt å kunne slappe av med å hekle, å det jeg hekler blir ofte gaver.
Noe av det siste ble ei grå lue som ble gitt bort.

Lua er heklet av ca 1,5 nøste superwash fra sparkjøp. Jeg heklet vinduer og "foret" lua med rødt bomullsgarn fra Garnstudio. Blomstene ble heklet av en hvit rest og husets minstemor donerte perler og garn til dusk.
Det fine er at mottakeren ble fornøyd(så hvertfall slik ut)

onsdag 20. november 2013

Bokbind

Temaet er litt out of season, men dog..... Det er sikkert ikke bare her i huset hvor bokbindet blir slitt litt sånn etterhvert.
Her er det egentlig allerede klart for nytt bokbind. Jeg har prøvd vanlig bokbind, kraftigere bokbind, plastikk og gråpapir med forsterket hjørner.
Når jeg i tillegg tilhører den delen som avskyr alt med bokbind, særlig det å legge det på, må jeg si jeg utsetter den bytting i det lengste.

Plutselig endag jeg " surret" rundt på instagram var jeg innom profilen til Susanne Kaluza. Hun var som meg og gruet seg til å legge på dette evindelige herket. Hun hadde kjøpt flergangs bokbind på skolefrukt.no.

en spire ble sådd, så endag da bokbindet knapt hang fast på flere av bøkene kom jeg på dette supre tipset. Jeg gikk inn på siden til skolefrukt, fant nettbutikken og jada, de hadde igjen.
Vel verdt å prøve tenkte jeg å bestillt......
en stund senere kom det i posten. 6 flotte bokbind i stretch stoff med klistremerker. Stoffet kan vaskes(bare fjern merkelappen først) legg det på boka super raskt og voila..... Boka er klar. Endelig en løsning for oss som ikke liker å  slite med denne bokbindlegginga. Jeg vet med meg selv..... jeg skal bestille ei pakke til slik at vi har til alle bøkene.

Bildet er hentet fra skolefrukt
Glimrende ide ikke sant? Det koster 149 kroner for 6 bokbind, hvor frakten er inkludert. Dette glimrende kan kjøpes HER

torsdag 7. november 2013

What does the fox say

Helt siden minstemor i huset fikk ørene opp for brødrene Ylvisåker og What does the fox say..... Kom det ganske klare ønsker om å få en egen revelue. Det hekler du lett som en plett mamma var det hun sa.

Når jeg da omtrent samtidig kom over en blogg med en gratisoppskrift, ble garnet bestillt. Omtrent samtidig som garnet kom i posten kom det langtidsvarsel fra skolen. De har forfatterdager og Thorbjørn Egner er den de har om. På selve forfatterdagen ble elevene oppfordret å kle seg som en av figurene til Egner.

Revehatten var nesten ferdig, jenta var fortsatt veldig klar for å fortelle hva reven sier. Dermed ble det ikke vanskelig valg heller. Hun skulle være Mikkel Rev.

Hatten/lua ble ferdig, revehale ble heklet og ei bukse ble ofret......




Oppskriften på revelue har jeg fra DENNE bloggen og jeg brukte garnet Nepal fra garnstudio.

fredag 1. november 2013

Uglelue og votter

På hobbyforumet Casa Creativ ble jeg denne uken en casaspotlighter

Takk til "Gosti" som valgte settet mitt.

Det jeg ble en spotlighter med var dette hekla settet





Begge deler er heklet med garnet Nepal fra Dropsdesign.
Lue oppskriften har jeg fra denne bloggen.

Vottene hentet jeg fra den norske bloggeren m.i.l.c.h.schaum. De ble heklet og tovet og tredd i vottene. Settet ble 1 årsgave til ei nydelig jente her i bygda. Satser på hun ikke fryser til vinteren.