Sider

tirsdag 31. mai 2011

Sweet lilly

Mathilde, er en av mine kusiner, vel egentlig er hun vel ikke biologisk kusine, men jeg er så heldig å ha noen bonus søskenbarn, masse bonus familie, og Mathilde er en av disse. Hun driver en flott nettbutikk dere kan besøkeg her.
I tilleg har Mathilde en egen blogg, der har hun for tiden en giveaway, nemlig to supre rosmarin såper(lukter skjønt siden ejg har brukt en allerede)

Fjerne fjell

Scrappehuset hadde en utfordring om å bruke tekst fra en sang som tittel på en LO eller kort. Jeg har jobbet med det i dag, utfordringer er flott for å komme igang med LO igjen også.
Sangen de har valgt er av Terje FormoHer vi bor. Det er en sabeltannsang. I sangen står det Fjerne fjell
og det har jeg brukt som tittel på LOen, bildet ble tatt i det vi kom ut av Magnhildskatunellen i vinter og dette synet møtte oss(bildet er ikke redigert i det hele tatt)
Jeg har brukt hvit bazill kartong.
Den er mistet med coffee shop. Stjernearket er29th street market, det svarte er fra Daisy bucket og det brune mønsterarket er making memories.
Bokstavene hadde jeg liggende og produsenten har jeg ikke navnet på.
Den svarte blingen er kjøpt hos kremmerhuset. Gardeniaen er fra papirloftet mens charmen er fra kuttut.

mandag 30. mai 2011

Tre konfirmasjonskort

Jeg har laget tre ulike men også like konfirmasjonskort på bestilling. Jeg har brukt malen til telys kort som stod i ett trykk i fjor(husker ikke nummeret) Åpningen er dekket med overheadark og fyllt med non stop

Arket er fra nille, stempel fra teddybo, tekst stempel er fra Kreativhobby. Bånd og charm er fra kuttut.

Stempelet vet jeg ikke noe om, tekst fra kreativ Hobby, bånd fra papirloftet, charm fra kuttut, hjemmelaget bling med perler fra storyteller

bånd og charm fra kuttut, bling fra prima

søndag 29. mai 2011

Gulvbelegg

Endelig har gulvbelegget kommet på plass.

Det er blitt rullet ut og skåret pent til.

I kveld blir det limt på og får hele natten til å herde. Da gjenstår bare resten. Men endelig kan vi smått om senn begynne oppbyggingen. Regner med at innen neste helg, ikke at vi er ferdig, men at endel har skjedd. Da kommer mamma og Goffle for å hjelpe oss. Da er de plutselig to til å gjøre masse jobb.



lørdag 28. mai 2011

Så skjer det litt igjen

Endelig skjer det litt igjen, med kjøkkenet altså, mangler ikke på aktiviteter for å si det slik.
Flere av veggene harr fått tapet og ett strøk med grå maling på seg..... Benken på kjøkkene er borte, igår dro Maria(oppvaskmaskin) på ferie og vasken forsvant i morges. Hin dagen forsvant også komfyren så nå blir det artig å lage mat.

Mitt provisoriske kjøkken


Endelig er gulvbelegget kommet og platene for å jevne ut forskjeller på gulvet fra den gamle spisestua og kjøkkenet. Platene på gulvet er nesten ferdig lagt,
Tapet er på plass og noe maling

men så så Espen igår kveld han trengte noen overganger eller foringer eller ett eller annet greier.... Men da var det forsent å dra til Biltema. Men i dag stod han opp og dro inn kl 8, da var han der enmlig kl 09. Etter 2,5 timer(inkl) handling var han hjemme å konne slå ut benken som stod igjen...


Benken er borte og hele romfølelsen slår i mot oss

.Men så skulle han gjøre noe med greier igjen med rør å da var det en annen dimensjon..... så ja da måtte han til Førde igjen....... Dagens andre tur er ikke over men det går jo fort 2,5 timer til da.... For dere som ikke vet helt hvordan vi bor..... Fra oss til Førde er det 8 mil en vei, å liksom ikke noe man normalt kjører bare for å handle en liten tingst på biltema. Som regel brukes en hel dag i Førde for å få unna endel ting man trenger, men ikke denne hegla nei..... Lørdagen ble for Espen tilbarkat... on the road agian......

Å Her står jeg å vasker opp for tiden

torsdag 26. mai 2011

Takk til Bjørg og Kåre på Svelgen skule

Igår hadde jeg eksamen i Pedagogisk assistent. I regnværet stilte jeg frisk og opplagt opp ved Svelgen skule... Av en eller annen grunn slapp jeg å vise legimitasjon gitt. Lurer på om det kan være fordi dette er ett litt mindre sted en feks Drammen? Det har jo litt sikkert også en innvirkning at både kontordama, Bjørg og rektor Kåre vet hvem jeg er også.
Vel jeg fikk sitte på ett arbeidsrom og løse oppgaven. Noe som gikk ganske så bra følte jeg selv. Ble ferdig med alt jeg hadde tenkt, tross endel pauser. Det blir noen av det når jeg ikke klarte å sitte mer enn ca 30 min av gangen..... Opp å gå, opp å stå, gå på do, strekk på ryggen. Hent litt kaffe, hent litt kakao.  Å her kommer den store takken. Takk til Bjørg å Kåre som fyllte på koppen med kaffe til tider, takk for tilbudet om å hente det jeg trengte å drikke på personalrommet. Takk for at dere kom med ferdig oppskåret frukt til meg. Dere gjorde det atskillige enklere å takle eksamenspresset. Det er ikke deres skyld at kroppen gikk i streik etterpå.

Da eksamen var vel ferdig fikk jeg vel det endelige beviset på at kroppen og jeg ikke er på samme planet for tida. Vi spsite middag og jeg var nødt for å legge meg. Klarte ikke sitte, klarte omtrent ikke gå. Tankene løp i alle retninger å da jeg skulle prate glemte jeg ting, skrive så ble ikke orda rette, alt gikk i ball å byttet plass. Tilslutt spvnet jeg å sov nesten til leggetid. Da var jeg fortsatt trørr, men med verk i kroppen, smerter i bena og ikke minst ryggen tok det tid før jeg sovnet. I dag blir det å ta det med ro. Helt med ro å få kroppen til å hente seg inn mens barna er på skole å barnehage. Kaffen i dag tidlig ble inntatt stående,men jeg har som mål å sitte å spise middag og innen i morgen skal jeg ha laget to konfirmasjonskort til.

tirsdag 24. mai 2011

Stillstand

Den siste tida har det gått smått på kjøkkenet vårt..... men det må det nødvendigvis bli når vi venter.
Vi venter på resten av planken til taket
Vi venter på gulvbelegget
Vi venter på vinduer........

Så inntil det kommer blir det gjort bare små "usynelige" ting. Men vi har fått tapetsert litt å på mandag fikk vi handlet maling til tapeten...... Å saga lovet at det skulle komme endel denne uka her..... Den som venter på noe godt osv.......

Men så fort ting skjer igjen, blir dere oppdatert

fredag 20. mai 2011

skissedilla #112

Hos Skissedilla var ukens oppgave denne skissen
Så var det min løsning da..... Jeg valgte å gå for ett bilde fra Kroatia..... Skisser er godt nå som jeg skal komme igang med Lo igjen. Målet mitt er å få laget ett familie album og noen fra ferier..... Vel altså, min løsning er slik

Jeg har brukt svart bazill kartong som basis. Mønster arket er fra ei blokk fra søstrene Grene.
bladene er fra Iamroses, det samme er den hvite rosen.
Den store blomsten er en gave, det samme med perlene.
Bokstavene er ukjente.
Stjerne er en gave og pynten på den var rundt ei vinflaske fra Tsjekkia.
Charms er fra Kuttut
Teksten er skrevet på kartotek kort jeg har liggende.

torsdag 19. mai 2011

Ekte venn


Til dette kortet(beklager dårlig bilde....) har jeg brukt:
Kartong fra bazill
mønster ark fra pattern paper og panduro
Dies fra marianne design
stempeltrykket vet jeg ikke hvor er fra men det er farget med promarker
bånd er fra en lokal sybutikk
charms er en gave
tagen er fra panduro
tekstestempel fra papirloftet
perlene er fra storyteller
og blingen er liquid pearls brukt i bazill sjablong

Dette kortet er med i utfordring hos Sketchy colours som hadde en skisse.
I tillegg er den levert inn til Nordsalten hobbyklubb som hadde utfordring med å bruke perler

Tettet dør

Det går skate men sikkert litt fremover..... Platene inne der det skal komme vinduer er omtrent borte og det er bare ytterkledningen igjen.
Døra som var fra kjøkkenet og ut i gangen er nå tettet igjen, med materialer vi hadde revet ned tidligere. Den er nå sparklet og klar til å flislegges.



I tillegg har vi handlet miljøstrie og fått opp på en vegg(men det har jeg ikke tatt bilde av) denne skal males med tid og stunder. Nå kommer jo skitveret så da blir det tid å jobbe inne også.

onsdag 11. mai 2011

Mere rot

For hver dag som går nå blir det vanskeligere å plassere ting vi skal bruke, nå er kjøkkenet nesten uten strøm, men skjøteledning er en fin oppfinnelse.

I spisestuedelen er det nå fjernet plater under vinduet og der er det klart for å ta ut å sette inn i uke 23 når det kommer dører.

I selve kjøkkendelen er stenderverket ved døra oppe, må kjøpe nye plater så det blir helt tett. Begge høyskapene er borte, kjeleskapet er borte og kjøkkenvifta. Den har det vært heller dårlig effekt på siden vi flyttet hit så den skal bli godt å få byttet. Den dårlige effekten skjønte vi igår da den ble plukket bort for inne i røret var det rester av ett fugle reir......


Den røde streken markerer hvor det blir nye vinduer

Men nå er endelig bilen ferdig på verkstedet så nå er vi klare til å kjøpe resten av taket, gulvbelegget, miljøstrie, maling, sparkelmasse og alt som trenges for ett fiks ferdig kjøkken

mandag 9. mai 2011

Kjolekort

I dag skal Signemora i bursdag og hun er blitt veldig klar på hvordan kort hun skal levere fra seg. Da hun igår rett før barnetv erklærte at hun ville gi bort ett kjolekort, måtte mor bare håpe hun fant en mal på det, og det gjorde jeg.Malen er her. Da malen var funnet kom det fra giveren, det MÅ være lilla OG rååååsa..... og det må være med Hello Kitty......
Jaja..... fant både lilla og rosa og noe som kan ligne på Hello Kitty hvertfall
Kjolen er klar, mønsterarket er mer lilla enn bildet viser.

Hello Kitty charm


Innsiden er foreløpig ikke limt fast da giveren ville skrive på navnet sitt selv....

torsdag 5. mai 2011

taket er igang

Nå har vi begynt å få opp taket, vi har fått opp planken vi hadde liggende, siden de var utsolgt på saga. Nå må vi vente på at bilen er ferdig på verkstedet før vi får hentet resten da. Men dette ser bra ut.