Sider

torsdag 28. januar 2010

Litt nytt

det



Forrige uke var vi uten nett å det var litt irriterende.....
Det er så som så med scrappelysten for tida men noe har det blitt.




Her er ett kort som skulle vært med i skissegalskapen, om ikke nettet koblet seg ut.
Jeg har brukt brun kartong fra laydybug, resteark samt ett art impression stempel fargelagt med promarker tusj.



Dette kortet er laget med bind it all og kartong fra bazill. Mønster arket er fra papirbutikken il papiro i Roma



Her har jeg brukt ett blåaktig mønster ark, og litt pynt jeg vant, samt fikk i julegave fra lilcaco og mercedes75



Gutta på tur er laget med brun kartong fra ladybug, mønsterarka er jeg litt usikker på, svart blomst fra papirloftet og den gule er en premie

lørdag 9. januar 2010

Kladt, kaldt og kald....




Bilder tatt nå i ettermiddag

Livet går sin vante gang her i vest, i kulda. Ja for alle på østlandet er vel ikke 15 kuldegrader noe, blir jo rene syden tempreaturen det.
Hvis dette er den globale oppvarminga de snakker om..... Ja da kna jeg godt være foruten, dette tærer på vedlageret våres....

Årets første uke går mot slutten og det har rukket å skje masse med oss....
Allerede for en uke siden måtte bilen på verkstedet, Espen kjørte opp bakken og kom ut i litt av brøtekanten, og dermed slked han opp på autovernet og der stod han da, med autovernet midt under bilen og hang der som ja, jeg vet ikke hva. Heldigvis kom Morten og fikk ringt etter flere så de fikk bilen av og trillet pent ned til Best. Og nå er bilen på Eid, mellomakslingen må byttes og sikkert endalitt til. så takk og lov at man har kasko på bilen gitt....



Sigrid freser i vei som en bulldoser og elsker å være ute, noe hun er hver dag etter skolen og sover godt hver kveld, Signe ligner mer på meg og er den solide innegrisen. En innegris som er i heller slett humør for tida. Men det bedrer seg vel.
Jeg er i god gang med det nye året, går turer med Nuffen, vært på pilates og prøvd spinning, og det var artig gitt.
Må passe på mens formen er god
.

I går overnattet Sigrid hos Denice og hadde en fin opplevelse. Hun var kjempenøgd med det hele.
Johannes(Denice sin pappa) driver med fluebinding, og det var ei stolt jente som kom hjem med sin første flue som hun hadde laget selv.

søndag 3. januar 2010

Godt nytt år



Aller aller først vil jeg ønske alle sammen ett godt nytt år.
Deretter vil jeg takke for alle fine gaver vi alle fikk av familie og venner til jul, og monabeth: kaffen er straks tom ;)

Juleferien nærmer seg drastisk slutten og da kan det jo være kjekt å se litt tilbake på feiringen av 2009.....
Lørdag 21 desember vendte vi nesa østover til familiejul der. Det ble endel stopper og lite snø var det overalt, første skikkelige stopp var i Hokksund med middag før vi skulle bo på Gårdbo, og der ventet Vidar med kaffe, kake og varm leilghet, takk for det.

Det var litt snø i Drammen og det så ut til å ville holde seg litt. Dagene før jul ble brukt til å handle siste rest av julegaver, møte Mona Beth til middag i Oslo og selv om det tok laaaaaaaaaaaaaaaang tid å få maten sin på peppes ble vi da til sist mette også.
Julaften snødde det litt mer og det var kommet endel i Drammen. Vi dro til Tjøme for å feire kvelden hos mamma og Goffle.
Tilsted var også Kjell og min stoire lillebror og det var koselig. Etter den tradisjonelle julematen kom jommen nissen en tur også og det var ett berg med gaver.

Nissen på tur



Signe jublet da hun fikk lov å legge seg rett før åtte på kvelden, og Sigrid tuslet til sengs ved nitida.... Og her burde vi ant litt,ikke ville hun ha kake og hun tok bare to konfekt biter.... Mamma ble vekket ved ett tida på natta, da lå Sigird med oppkast.... ikke bare en men tre ganger om natta. Og vi, ja vi sov så søtt og godt vi atte.... Å du verden for det snødde første juledag, det kom mengder..... Store mengder.


Dagen før hjemreise fikk jentene sitt høydepunkt, tur til Ulf med kjøring av hundeslede(Sigrid kjørte alene) snøscooter, 6 hjuling og aking. Jepp det er kult å være liten hos Ulf.... og jepp...det er kult å være stor hos Ulf også....
Sigrid kjører slede med søster på

Da vi endelig kom hjem fikk vi litt sjokk.... vi måtte vasse med snø til knes for å komme inn til huset vårt, og snøen er her fortsatt ilag med kuldegradene.
Nyttårsaften var van Dijken her(Nancy og Johannes og barna) stlle og rolig var det også.....

Da er det nye året ignag og årets første blogginnlegg er her.....